Vanaf 1 juni jl. is het officieel, wij hebben er een nieuwe collega bij in ons team in Venlo.
Kim Vervoort zal zich als Senior Consultant binnen ons team gaan richten op Werving & Selectie van kandidaten voor vaste en tijdelijke functies in de specialisaties:

 • Human Resources
 • Finance
 • Customer Service
 • Sales & Marketing
 • General Management

 

Kim heeft jarenlang voor grote internationale bedrijven gewerkt en voor hen gezocht naar de perfecte medewerkers, van MBO- tot Universitair niveau. Ook was ze verantwoordelijk voor het HR beleid en processen. Met haar kennis, bewezen track record en intuïtie zijn wij ervan overtuigd dat Kim een uitstekende partner voor onze klanten is op het gebied van HR & Recruitment.

 

Baer Croonen en Wim Naarding blijven binnen het Rightmatch team in Venlo de experts voor de specialisaties:

 • Logistiek & Supply Chain
 • Techniek
 • ICT
 • General Management
   

________________________________________________________________________________

 

Onze vestiging in Venlo is verhuisd !

Na 7 jaar met veel plezier gewerkt te hebben aan de Burgemeester van Rijnsingel werd het tijd voor een nieuw onderkomen. Passend bij de tijd en bij het Rightmatch van nu.

Op maandag 14 april 2014 zijn we gestart vanuit ons nieuwe kantoor op de bovenste verdieping van Sablones, een prachtig pand in het centrum van Venlo, op een steenworp afstand van ons voormalige kantoor!

Wij zijn blij met dit nieuwe onderkomen. Het is een inspirerende en creatieve omgeving, waarin we graag ons werk succesvol voort gaan zetten.

We zijn zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en per auto en er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. Mocht je ons willen komen bezoeken dan staat de koffie klaar!

Onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven allemaal hetzelfde.

 

Ons nieuwe adres in Venlo is:

Rightmatch
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE  Venlo

Tel. 077 - 32 02 670

 

Ons adres in Rotterdam blijft ongewijzigd:

Rightmatch
Meent 93E
3011 J
G  Rotterdam

Tel. 010 - 28 27 237

 


 

Rightmatch biedt opdrachtgevers al sinds 2000 professionele oplossingen op het gebied van recruitment en executive search op HBO en WO niveau, in de vakspecialisaties Logistiek & Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel, Techniek, General Management en Human Resources.

Daarnaast biedt Rightmatch interim ondersteuning voor vraagstukken op deze gebieden.

Onze consultants zijn allen afkomstig uit een specifiek vakgebied, dus praten opdrachtgevers en kandidaten uitsluitend met mensen uit het vak over het vak.

Volgens ons de enige manier om tot de juiste match te komen!

 

Direct naar vacatures