Senior Recruitment Consultant - Zelfstandig Ondernemer

Rightmatch biedt opdrachtgevers al sinds 2000 professionele oplossingen op het gebied van recruitment, interim management en executive search op HBO en WO niveau, in de vakspecialisaties Logistiek & Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel, Techniek, General Management en Human Resources. Wij zijn actief in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Venlo en Rotterdam.

Voor de regio Zuid-Oost Nederland, met als standplaats Venlo, zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een gedreven en gemotiveerde

Senior Recruitment Consultant (Zelfstandig Ondernemer)
 

Als Senior Consultant bedien je zelfstandig een deel van de werving & selectiemarkt in je vakgebied en ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, zowel voor permanente als interim functies. Hierdoor zijn je werkzaamheden zeer divers.

 

Wat wij bieden

Onze Senior Consultants zijn zelfstandige ondernemers die aangesloten zijn bij onze organisatie en gebruik maken van ons netwerk en onze faciliteiten, waaronder representatieve huisvesting, automatisering, toegang tot cv-databases en vacatureadvertenties, administratieve ondersteuning, een gevestigde naam, huisstijl en training en begeleiding. Dit is vanuit de visie dat deze opzet maximale betrokkenheid oplevert en bovendien zorgt voor stabiliteit en continuïteit voor onze klanten en consultants. Bij je activiteiten wordt je professioneel ondersteund door de Rightmatch organisatie, zodat jij je optimaal op je core business kunt richten.

Omdat je werkt als zelfstandig ondernemer kent deze functie een zeer aantrekkelijke, omzetgerelateerde inkomensstructuur, welke zich inmiddels positief heeft bewezen.

Wij bieden een aantrekkelijke vorm van ondernemen, voor hen die als zelfstandig ondernemer actief willen zijn, maar geen financiële risico’s willen nemen en wél de voordelen van een organisatie willen benutten. Rightmatch combineert het voordeel van een collectief en netwerk van consultants en kantoren, met het zijn van eigen baas.

 

Wat wij verwachten

De kandidaten die voor deze positie in aanmerking komen zijn vooral zeer gedreven, hebben minimaal HBO niveau, verkregen door opleiding of ervaring en beschikken over een ruime werkervaring binnen de werving & selectie branche.

Gezien de opzet van onze toekomstige samenwerking is het hebben van ervaring met commerciële activiteiten een vereiste. Verder beschik je over een goed netwerk van potentiële opdrachtgevers en kandidaten. We zijn een no-nonsense club, met een uitgesproken focus op klanttevredenheid. Dit verwachten we ook van jou.

Je bent een gesprekspartner op niveau: je bent bekend met het vakgebied en begrijpt snel wat de opdrachtgever en kandidaat bedoelen. Verder zoeken wij kandidaten die naar perfectie streven. Wij willen het beste bureau in de markt zijn en blijven en dit lukt alleen met consultants die dit ook van zichzelf eisen. Vanzelfsprekend ben je een plezierige, doelgerichte collega met wie het goed samenwerken is.

 

Interesse?

Voor meer informatie bel of mail met Peter Spit (tel. 06-5206 1797 of e-mail p.spit@rightmatch.nl ).
 

Categorie:

Personeel en Organisatie

Branche:

Werving & Selectie

Regio:

Zuid-Oost Nederland / Venlo

Opleiding:

HBO