Java Ontwikkelaar

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Rotterdam en biedt Backoffice services op maat voor (her)verzekeraars en pensioenfondsen. De activiteiten variëren van het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van informatiestromen tot het volledig implementeren van nieuwe producten of wet- en regelgeving. Dit moderne jonge bedrijf groeit snel en is daarom op zoek naar ambitieuze Java ontwikkelaars die zich verder willen ontplooien, niet alleen in Java maar ook in andere talen. Onze opdrachtgever biedt de juiste kandidaten een unieke gelegenheid zich (universitair) verder te ontwikkelen via een 2-jarig masterclass traject.


Ambitieuze Java Ontwikkelaar (m/v)


Functie omschrijving:
Je bent Java specialist en houdt van uitdagingen. Je voert, in een klein team, complexe projecten uit op het snijvlak van financiën, actuariaat en ict. Je weet projecten succesvol af te ronden. Je bent een doorzetter die verder kijkt dan de eigen expertise en met creatieve oplossingen komt om projecten tot een goed einde te brengen. Niet alleen ben je goed in programmeren, ook ben je een volwaardige gesprekspartner op businessniveau om de uitdagingen in kaart te brengen en te vertalen naar pragmatische oplossingen.
Opdrachtgever is op zoek naar professionals die zichzelf snel willen ontwikkelen, op persoonlijk-, vak –en businessgebied.


Functie eisen:
• Minimaal HBO/WO opleiding in de ICT
• Ongeveer 4 jaar relevante werkervaring
• Uitgebreide kennis van Java standaarden, tools en hulpmiddelen
• Ervaring met zowel front-end als back-end toepassingen
• Analytisch, flexibel en communicatief
• Kennis van de verzekeringsbranche is een pre
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Seniore uitstraling en representatief
• Bereidheid tot reizen


Opdrachtgever biedt:
Onze opdrachtgever biedt een uitdagende werkomgeving met prima ontwikkelingsmogelijkheden. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Daarnaast is er de mogelijkheid om, op basis van vooraf gedefinieerde en met jou afgestemde doelen, een forse bonus te verdienen.
Uiteraard wordt je een auto, laptop en mobiele telefoon beschikbaar gesteld.
Samen met jou wordt er een personal development plan opgesteld en uitgevoerd. Je kunt gebruik maken van het Masterclass traject van onze opdrachtgever, ter waarde van €20.000,-. Dit is een programma waarin je je verder kunt ontwikkelen op een door jou gewenst vak- of businessgebied. Opdrachtgever betaalt de studiekosten, de studie-uren zijn voor jouw rekening.


Interesse?
Indien je interesse hebt in deze aantrekkelijke functie, stuur dan je cv naar p.spit@rightmatch.nl of bel telefoonnummer 06 - 5206 1797.

Categorie:

ICT

Branche:

FinanciŽle dienstverlening

Regio:

Den Bosch

Opleiding:

HBO / WO