Senior Recruitment Consultant (Zelfstandig Ondernemer) Rotterdam

Je eigen bedrijf als Recruitment Consultant. Durf jij de uitdaging aan?

 

Rightmatch zoekt voor haar vestiging Rotterdam een gedreven en gemotiveerde:

Senior Recruitment Consultant (Zelfstandig Ondernemer)

 

voor één van de specialisaties Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel en/of HR.

 

Als Senior Consultant bedien je zelfstandig een deel van de werving & selectiemarkt in je vakgebied en ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, zowel voor permanente als interim functies. Hierdoor zijn je werkzaamheden zeer divers. Je bent commercieel bezig met het verwerven van opdrachtgevers en vakinhoudelijk wanneer je een opdracht vervult en bezig bent met het search- en selectieproces.

 

Wat wij bieden

Onze Senior Consultants zijn zelfstandige ondernemers die aangesloten zijn bij onze organisatie en gebruik maken van ons netwerk en onze faciliteiten, waaronder representatieve huisvesting, automatisering, toegang tot cv-databases en vacatureadvertenties, administratieve ondersteuning, een gevestigde naam, huisstijl en begeleiding. Dit is vanuit de visie dat deze opzet maximaal voordeel biedt voor klant, kandidaat, consultant en Rightmatch. Bij je activiteiten wordt je professioneel ondersteund door de Rightmatch organisatie, zodat jij je optimaal op je core business kunt richten.

Omdat je werkt als zelfstandig ondernemer is alle omzet die je realiseert voor jezelf. Voor de door Rightmatch ter beschikking gestelde faciliteiten draag je een percentage van de omzet af. Naarmate je meer omzet realiseert wordt de afdracht aan de organisatie minder.

Het mooie van het concept is dat je zonder te investeren kunt instappen. Rightmatch draagt het investeringsrisico. Jij kunt je vak uitoefenen met minimale vaste kosten, maar je plukt wél de voordelen van onze organisatie. Rightmatch combineert het voordeel van een collectief en een netwerk van consultants en kantoren, met het zijn van eigen baas.

 

Wat potentiële ondernemers meebrengen

De kandidaten die voor deze positie in aanmerking komen zijn vooral zeer gedreven, commercieel, hebben minimaal HBO niveau (verkregen door opleiding of ervaring) en beschikken over een goed netwerk en ruime werkervaring binnen de werving & selectie branche en interim branche.

 

Over Rightmatch

Rightmatch biedt opdrachtgevers al meer dan vijftien jaar professionele oplossingen op het gebied van recruitment, interim management en executive search op HBO en WO niveau, in de vakspecialisaties Logistiek & Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel, Techniek, General Management en Human Resources. Wij zijn actief in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Venlo en Rotterdam.


Interesse?

Voor meer informatie bel of mail met Peter Spit: telefoon 010-28 27 237, e-mail p.spit@rightmatch.nl .

Categorie:

Personeel en Organisatie

Branche:

Werving & Selectie

Regio:

Rotterdam

Opleiding:

HBO