Vestigingsmanager Werving & Selectiebureau Venlo

Vestigingsmanager Venlo. Je eigen bedrijf runnen. Durf jij de uitdaging aan?

Rightmatch zoekt voor haar vestiging Venlo een gedreven en gemotiveerde:

Vestigingsmanager - Senior Recruitment Consultant


Als Vestigingsmanager heb je een dubbelfunctie. Je bedient als zelfstandige Recruitment Consultant een deel van de Werving & Selectiemarkt en interim markt in de regio. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van de vestiging en zorg je er voor dat er meerdere consultants aan boord worden gebracht die in hun vakgebied de markt bewerken en bijdragen aan de omzet en winst van de vestiging.

Hierdoor zijn je werkzaamheden zeer divers. Je bent commercieel bezig met het verwerven van opdrachtgevers en vakinhoudelijk wanneer je een opdracht vervult, daarnaast ben je actief op zoek naar nieuwe recruitment consultants.

 

Wat wij bieden

De Vestigingsmanager - en de aan te trekken Senior Consultants - zijn zelfstandige ondernemers, die aangesloten zijn bij onze organisatie en gebruik maken van ons netwerk en onze faciliteiten, waaronder representatieve huisvesting, automatisering, toegang tot cv-databases en vacatureadvertenties, administratieve ondersteuning, een gevestigde naam, huisstijl en begeleiding. Dit is vanuit de visie dat deze opzet maximaal voordeel biedt voor klant, kandidaat, consultant en Rightmatch. Bij je activiteiten wordt je professioneel ondersteund door de Rightmatch organisatie, zodat jij je optimaal op je core business kunt richten.

Omdat je werkt als zelfstandig ondernemer kent deze functie een zeer aantrekkelijke, omzetgerelateerde inkomensstructuur, welke zich inmiddels positief heeft bewezen.

Het mooie van het concept is dat je zonder te investeren kunt instappen. Rightmatch draagt het investeringsrisico. Jij kunt je vak uitoefenen met minimale vaste kosten, maar je plukt wél de voordelen van onze organisatie. Rightmatch combineert het voordeel van een collectief en een netwerk van consultants en kantoren, met het zijn van eigen baas.

De Vestigingsmanager is lid van het MT en ontvangt, bij gebleken geschiktheid, een aantrekkelijke aandelenoptieregeling.

 

Wat potentiële kandidaten meebrengen

De kandidaten die voor deze positie in aanmerking komen zijn vooral zeer gedreven, hebben minimaal HBO niveau, verkregen door opleiding of ervaring en beschikken over een ruime werkervaring binnen de Werving & Selectie branche.

Gezien de opzet van onze toekomstige samenwerking is het hebben van ervaring met commerciële activiteiten een vereiste. Verder beschik je over een goed netwerk van potentiële opdrachtgevers en kandidaten. We zijn een no-nonsense club, met een uitgesproken focus op klanttevredenheid. Dit verwachten we ook van jou.

Je bent een gesprekspartner op niveau: je bent bekend met het vakgebied en begrijpt snel wat de opdrachtgever en kandidaat bedoelen. Verder zoeken wij kandidaten die naar perfectie streven. Wij willen het beste bureau in de markt zijn en blijven en dit lukt alleen met consultants die dit ook van zichzelf eisen. Vanzelfsprekend ben je een plezierige, doelgerichte collega met wie het goed samenwerken is.

 

Over Rightmatch

Rightmatch biedt opdrachtgevers al zeventien jaar professionele oplossingen op het gebied van recruitment, interim management en executive search op HBO en WO niveau, in de vakspecialisaties Logistiek & Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel, Techniek, General Management en Human Resources. Wij zijn actief in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Venlo en Rotterdam.

 

Interesse?

Voor meer informatie bel of mail met Peter Spit: telefoon 010-28 27 237, e-mail p.spit@rightmatch.nl

Categorie:

Personeel en Organisatie

Branche:

Werving & Selectie

Regio:

Venlo

Opleiding:

HBO