Leidinggevende Betoncentrale Utrecht

Voor één van de vestigingen in Utrecht zijn wij voor onze cliënt op zoek naar een:

 

Leidinggevende Betoncentrale (m/v)

met hands-on mentaliteit

 

Ben jij een zelfstandige en enthousiaste MBO+ / HBO technicus met interesse in de beton- en bouwindustrie en bovenal de ambitie om door te groeien? Dan ben jij mogelijk de ideale kandidaat voor deze functie.

In de functie van Plant Operator ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van één van de vestigingen in Utrecht. Je taken zijn zeer divers. Voor een deel van je tijd ben je werkzaam als mengmeester. Vanuit de bedieningskamer bedien je de betonmortelcentrale en ben je verantwoordelijk voor het productieproces. Bestellingen zet je om in specifiek product.

Daarnaast is de Plant Operator verantwoordelijk voor het dagelijks leidinggeven aan de chauffeurs en het productiepersoneel, het onderhoud van de centrale en de terreinen, het beheren en controleren van grondstoffen en gereed product, alsmede het toezicht op het naleven van kwaliteits-, veiligheids- en milieuprocedures. Een divers takenpakket dus.


Onze wensen

Onze opdrachtgever heeft voor de invulling van deze functie een wensenlijstje opgesteld waaraan de ideale kandidaat voldoet. Niet elke geschikte kandidaat zal aan alle wensen kunnen voldoen, maar uiteraard is een mix van goede opleiding, een paar jaar leidinggevende ervaring en de juiste mentaliteit van groot belang.

We denken aan iemand met ervaring in een leidinggevende functie en een technische opleiding op MBO+ / HBO niveau. Bijvoorbeeld procestechniek, mechanische techniek, civiele techniek of laboratorium. Maar een andere technische richting kan ook. Kennis van betontechnologie en recepturen zou een mooie plus zijn, net als kennis van veiligheids- en milieuregels. Verder op het wensenlijstje: veiligheidsniveau III VCA voor leidinggevenden, goede technische vaardigheden, ervaring met automatisering en basiskennis van electro mechanica. Ook nog kennis van KOMO reglementen in betonlaboratoria? Dan is het plaatje helemaal af!

Minstens zo belangrijk zijn je competenties. Je bent ambitieus en hebt doorgroeipotentie. Je bent jong van geest en inspirerend en creatief. Je hebt een positief karakter. Je bent een frisse wind. Binnen de organisatie gaan zich voor de juiste mensen veel ontwikkel- en groeimogelijkheden voordoen, dus willen we mensen aan boord halen die daarin mee willen en kunnen.

Om deze functie goed in te kunnen vullen ben je een people manager, die motiveert en coacht. Je bent secuur, stressbestendig en flexibel, met gevoel voor improvisatie. Met het oog op je doorgroei ben je uiteraard leergierig en bereid cursussen te volgen. Bovendien ben je zeer klantgericht. Je zet van nature dat stapje extra voor je klanten.

Om deze job uit te mogen oefenen ben je graag bereid om op variërende tijden te werken. Meestal is dat binnen de dagdienst, dus geen groot offer. Het kan ook wel eens gebeuren dat je gevraagd wordt in te springen op een andere locatie. Geeft je de kans om ook eens verder te kijken dan alleen je eigen thuisbasis.

 

Het bedrijf

Onze cliënt is niet de eerste de beste. Ze behoort tot de wereldtop in de markt van cement, zand & grind, betonmortel en aanverwante activiteiten, waardoor zij één van de belangrijkste producenten van bouwmaterialen in de wereld is. Het bedrijf heeft wereldwijd circa 2.500 locaties en is aanwezig in meer dan 40 landen. In de Benelux is zij marktleider op het gebied van cement, beton en aggregaten. Een mooi bedrijf om deel van uit te maken dus.


Het aanbod

We vragen nogal wat, maar daar stellen we ook wat tegenover. Een zeer gerenommeerd en dynamisch bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te specialiseren in je vakgebied en door te groeien om je potentie te bereiken. Onze cliënt hecht zeer veel waarde aan training, opleiding en interne doorgroei van hun medewerkers en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. Daarnaast een prima, op de functie afgestemd, pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat je interesse in deze uitdagende functie gewekt is. Stuur dan je CV en korte motivatie naar Peter Spit van Rightmatch, via e-mail p.spit@rightmatch.nl .

Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Peter via telefoonnummer 06-5206 1797.

Categorie:

Techniek

Branche:

Cement en Beton Producent

Regio:

Utrecht

Opleiding:

MBO / HBO