Je eigen bedrijf als Recruitment Consultant. Durf jij de uitdaging aan?

Rightmatch zoekt voor haar vestiging Rotterdam meerdere gedreven

Senior Recruitment Consultants - Zelfstandig Ondernemers

voor de specialisaties Logistiek & Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel en Techniek.

 

Als Senior Consultant bedien je zelfstandig een deel van de werving & selectiemarkt in je eigen specialisatiegebied en ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, zowel voor permanente als interim functies. Hierdoor zijn je werkzaamheden zeer divers. Je bent commercieel bezig met het verwerven van opdrachtgevers en vakinhoudelijk als je een opdracht vervult en bezig bent met het search- en selectieproces.


Wat wij bieden

Onze Senior Consultants zijn zelfstandige ondernemers die aangesloten zijn bij onze organisatie en gebruik maken van ons netwerk en onze faciliteiten, waaronder representatieve huisvesting, automatisering, toegang tot cv-databases en vacatureadvertenties, administratieve ondersteuning, een gevestigde naam, huisstijl en training en begeleiding. Dit is vanuit de visie dat deze opzet maximaal voordeel biedt voor klant, kandidaat, consultant en Rightmatch. Bij al je activiteiten wordt je professioneel ondersteund door de Rightmatch organisatie, zodat jij je volledig op je core business kunt concentreren.

Omdat je werkt als zelfstandig ondernemer is alle omzet voor jou, minus een fee-afdracht voor de ter beschikking gestelde faciliteiten. Rightmatch kent een aantrekkelijke fee-structuur die een aflopende afdracht kent met het oplopen van de behaalde omzet. Wij zullen er alles aan doen om je succesvol te doen zijn, jouw succes is immers ook ons succes. We streven hetzelfde belang na.
Het mooie van het concept is dat je zonder te investeren kunt instappen. Rightmatch draagt het investeringsrisico. Jij kunt je vak uitoefenen met minimale vaste kosten, maar je plukt wél de voordelen van onze organisatie. Rightmatch combineert het voordeel van een collectief en een netwerk van consultants en kantoren, met het zijn van eigen baas.


Wat potentiële ondernemers meebrengen

De consultants die we zoeken zijn vooral zeer gedreven, hebben minimaal HBO niveau, verkregen door opleiding of ervaring en beschikken over een ruime werkervaring binnen de werving & selectie branche.
Gezien de opzet van onze toekomstige samenwerking is het hebben van ervaring met commerciële activiteiten een vereiste. Verder beschik je over een goed netwerk van potentiële opdrachtgevers en kandidaten. Je bent een gesprekspartner op niveau: je bent bekend met het vakgebied en begrijpt snel wat de opdrachtgever en kandidaat bedoelen. Vanzelfsprekend ben je een plezierige, doelgerichte collega met wie het goed samenwerken is.


Over Rightmatch

Rightmatch biedt opdrachtgevers al sinds 2000 professionele oplossingen op het gebied van recruitment, interim management en executive search op HBO en WO niveau, in de vakspecialisaties Logistiek & Supply Chain, ICT, Sales & Marketing, Financieel, Techniek, General Management en Human Resources. We zijn actief in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Venlo en Rotterdam. Rightmatch is een no-nonsense club, met een uitgesproken focus op klanttevredenheid.


Interesse?

Voor meer informatie bel of mail met Peter Spit (tel. 06-5206 1797 of e-mail p.spit@rightmatch.nl).